Geen huidverzorging, maar huidverbetering met OxyGeneo

De klassieke gelaatsbehandeling is geweldig om je huid op tijd en stond eens goed te verzorgen. Maar de Geneo+ behandeling gaat nog wat verder!

In tegenstelling tot de klassieke gelaatsverzorging, die volledig manueel gebeurt, wordt deze behandeling met behulp van 3 verschillende handstukken uitgevoerd.
Hierdoor kan worden gewerkt op iedere huidlaag, dus wordt uw huid van binnenuit aangepakt en de kwaliteit ervan aanzienlijk verbeterd.

De Geneo+ behandeling is geschikt voor ieder huidtype, wat uw huidprobleem ook is, dit kan acne zijn, pigmentvlekjes, wallen, huidveroudering, couperose, . . .
Ieder huidprobleem kan verbeterd worden met deze behandeling.

Wilt u uw huid eenmalig eens een diepe reiniging en weer een gezonde 'glow' geven, kies dan voor een enkele Geneo+
(5 in 1) behandeling, al na 1 behandeling ziet uw huid er meteen veel gezonder en stralender uit!

Of kiest u liever voor dé optimale verzorging, zichtbare huidverstrakking en verheldering van uw gelaat met een fantastisch eind
resultaat? Dan kan u kiezen voor de Geneo+ (5 in 1) KUUR. Deze kuur dient afgerond te worden in 3 maanden en is verspreid over 6 behandelingen. U zult zelf het resultaat kunnen zien aan de hand van een voor- en na foto die wordt genomen bij de eerste en laatste behandeling, u betaalt slechts 5 behandelingen, de 6de krijgt u er gratis bij.

Maak uw keuze uit de drie verschillende GeneO⁺ behandelingen