top of page

Geen huidverzorging, maar huidverbetering met OxyGeneo

Een gelaatsbehandeling is geweldig om je huid op tijd en stond eens goed te verzorgen. Maar de Geneo+ behandeling gaat nog wat verder. In tegenstelling tot de klassieke gelaatsverzorging, die volledig manueel gebeurt, wordt deze behandeling met behulp van verschillende handstukken uitgevoerd.
Hierdoor kan er veel dieper onderhuids gewerkt worden en zal uw huid van binnenuit worden verbeterd.

De Geneo+ behandeling is geschikt voor ieder huidtype, wat uw huidprobleem ook is, acne, pigmentatie, ouderdomsvlekjes, huidveroudering, couperose, een doffe huid,...
Ieder huidprobleem kan verbeterd worden met deze behandeling.

Wil je je huid eenmalig eens een diepe reiniging en opnieuw die gezonde 'glow' geven, kies dan voor een enkele Geneo+
behandeling. Al na 1 behandeling ziet je huid er meteen gezonder en stralender uit. De scrub die wordt toegepast tijdens deze behandeling is vergelijkbaar met fruitzuurpeeling en microdermabrasie maar dit met het grote verschil dat je huid na de Geneo+ behandeling geen hersteltijd zal nodig hebben. 

Ga je liever voor het beste resultaat op lange termijn, optimale verzorging, zichtbare huidverstrakking en verheldering van uw gelaat met een fantastisch eindresultaat? Dan bieden wij jou de Geneo+ KUUR aan. Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen en dient afgerond te worden in 3 maanden. Daarna raden we aan om de (max.) 3 maanden een enkele behandeling in te plannen voor het behouden van het resultaat.

bottom of page