Een lichaamsverzorging of -massage is één van de mooiste geschenken die je aan jezelf of andere kunt geven.  

Ervaar de unieke behandeling en massages en voel de stress van je afglijden.  Elke behandeling begint met een onstpannend welkomstritueel, uitgevoerd met de huisgeur "Tranquillity".  Het is een unieke beleving voor lichaam en geest. 

De behandelingen worden afgestemd op de conditie van uw huid en starten met een intake-gesprek de eerste keer als u komt (reken hiervoor 15 minuten extra van uw tijd). Dit om uw huidconditie te bepalen en uw behoefte en wensen te bespreken waardoor de beste behandeling en produktkeuze gemaakt kan worden.

Anti-Cellulite: Een intensieve behandeling die cellulite vermindert en de bloedsomloop en vetafbraak stimuleert.

Buste- en decolletébehandeling: Een voedende en hydraterende behandeling voor je decolleté en buste.  Verstevigt en zorgt dat de huid soepel blijft.

Cocooning: Enzymatische peeling, pakking waarin je gaat cocoon-en, hoofdhuidmassage tijdens het cocoon-en.

Cocooning-Wellness: Enzymatische peeling, pakking waarin je gaat cocoon-en, hoofdhuidmassage tijdens het cocoon-en en ontspannende wellnessmassage na de pakking.

Tranquility Handverzorging: Hoe heb jij je nagels het liefst? Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er uit om door een ringetje te halen.

Tranquility  Voetverzorging: Een cosmetische pedicure is de perfecte manier om je voeten en teennagels weer helemaal terug in shape te krijgen. Wat je kan verwachten? Zachte, gladde en gezonde voeten en natuurlijk verzorgde teennagels. Meer hebben je voeten niet nodig.

Tranquility Rugverzorging: Ontspannende rugmassage die de energiestroom in je rug stimuleert, egaliseert, hydrateert en verstevigt de rug.

Zuiverende Rugverzorging: Rugbehandeling met warme en zuiverende modder die spanningen in je spieren en gewrichten vermindert, geschikt als ontspanning of als je de huid op je rug wilt zuiveren.

Pro Sleep: De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranquillity Sound en de Ayurvedische en Indonesische massagetechnieken, uitgevoerd met warme olie, samen met het gebruik van zachte borstels brengen lichaam en geest op een kalme wijze in een rustige, vredige toestand.

Klassieke Massage: Ontspanningsmassage die spanning en vermoeidheid afvoert uit je lichaam door middel van klassieke massagetechnieken.

Hot-Stone Massage: Massage met warme Basaltstenen en aroma-soulmassageolie.  Ideaal om helemaal tot rust te komen en spanningen in je spieren en geest te verlichten.

Hoofd-, Schouder- en Rugmassage: Intensieve massage om de spieren en je rug, nek en schouders los te maken en afvalstoffen af te voeren.  Deze massage is ook ideaal als ontspanningsmassage.

Wellnessmassage: Ontspanningsmassage met technieken die voorvloeien uit verschillende culturen, met zachtgeurende olie die lichaam en geest zullen ontspannen.