Manicure & pedicure

Van een gewone manicure tot het verlengen van je eigen nagels met een mooi kleurtje of 'French manicure', alles is mogelijk bij Peau d' Abricot. De verschillende behandelingen met een woordje uitleg vindt u hieronder terug. Twijfel je toch nog wat te kiezen, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je met plezier verder.

271551CE-C285-480D-850C-CA783D3C5D39.jpe
E7897D81-D29F-4C94-B93B-83332DF1F6D5_edited.jpg

Manicure

Vijlen van de nagels, verwijderen van overtollige velletjes, verzorging van de nagels en nagelriemen

Manicure + lakken

Vijlen van de nagels, verwijderen van overtollige velletjes, verzorging van de nagels en nagelriemen + lakken van de nagels

Semi-permanente lak

manicure + aanbrengen van een semi-permanente nagellak

Dit is de ideale keuze als je voor een gelegenheid een kleurtje op je nagels wilt of bijvoorbeeld voor je op vakantie gaat. Deze lak wordt meteen uitgehard door UV lampjes en houdt mooi gedurende 2 tot 3 weken. Nadien kan je een afspraak maken om de lak te laten verwijderen en de natuurlijke nagels nog even te laten verzorgen (verwijder de lak nooit zelf, dit zal je natuurlijke nagel beschadigen!).

Semi-permanente lak met extra versteviging (rubberbase)

manicure + aanbrengen van een semi-permanente nagellak + een extra laag verstevigende lak

Net zoals de semi-permanente lak maar dan met een extra verstevigende laag, voor brozere nagels die sneller de neiging hebben om te breken of te scheuren (enkel semi-permanente lak is dan niet stevig genoeg).

Gelnagels

Manicure + aanbrengen van gel op uw eigen nagels

Wil je je nagels graag onderhouden en er steeds verzorgd laten uitzien, dan is gel op je nagels de beste keuze.

De gel wordt steeds zo fijn mogelijk aangebracht voor een mooi, natuurlijk resultaat. Bijwerking van de gelnagels wordt aangeraden om de 2 à 3 weken. 

Gelnagels met verlenging

Manicure + aanbrengen van gel op uw eigen nagels + verlenging 

Kies voor gelnagels met verlenging als u uw natuurlijke nagels te kort vindt. De nagels worden verlengd en hierop wordt vervolgens de gel aangebracht, opnieuw zo fijn mogelijk voor het meest natuurlijke resultaat.

(voor het verwijderen van de gel die door een ander salon werd geplaatst zal steeds €5 extra op de behandelprijs worden aangerekend)

 
F00121F5-7996-4D9E-9CA1-9F13EE74A00C_edited_edited.jpg