top of page
Oxygeneo behandeling
- Verbetering van de huidstructuur door exfoliatie
- Zuurstofverrijking van binnenuit
- Optimale opname van actieve werkstoffen
Hoe werkt Oxygeneo?
Oxygeneo is eigenlijk een 3 in 1 behandeling, dit omdat ze bestaat uit 3 onderdelen die normaal door 3 aparte apparaten worden uitgevoerd:
- Zuurstofverrijking
- Exfoliatie (
vergelijkbaar met microdermabrasie)
- Infusie van actieve werkstoffen

Eerst wordt de oxypod op het handstuk geplaatst. Een oxypod is een capsule die de gedroogde actieve ingrediënten voor uw behandeling bevat, bij deze capsule hoort steeds een 'primergel' die gelijkmatig op uw gelaat wordt aangebracht. Wanneer de oxypod en de gel op uw huid met elkaar in contact komen, zal er een natuurlijk fysiologisch proces in werking treden waardoor het zuurstofgehalte in de huid omhoog zal gaan. Er ontstaan allemaal kleine luchtbelletjes die CO2 bevatten, door de huid in een CO2-rijke omgeving te zetten zal het lichaam als natuurlijke reactie deze zone (uw gelaat) van zuurstof voorzien. Door deze zuurstofverrijking wordt het celmetabolisme dan weer gestimuleerd, en een beter celmetabolisme betekend betere afscheiding van afvalstoffen en actievere opname van werkstoffen, zowel tijdens uw behandeling alsook bij gebruik van uw verzorgingsproducten thuis.
De oxypod wordt tijdens de behandeling ook grover en zal de huid een stevige scrub geven, alle dode huidcellen worden verwijderd waardoor de huid opnieuw haar frisse 'glow' krijgt en ook weer beter alle werkstoffen zal kunnen opnemen.

Deze behandeling kan ook worden toegepast op de jonge huid (vanaf 12j) die geplaagd wordt door acne en onzuiverheden. Door deze behandeling op regelmatige basis te laten doen en de thuisverzorging strikt op te volgen, zal de huid verbeteren en acne en onzuiverheden zullen verminderen.

OxyGeneo® @ Peau d'Abricot

OxyGeneo® @ Peau d'Abricot

Video afspelen
bottom of page