top of page

Detox

Onze huid wordt iedere dag blootgesteld aan een stressvolle omgeving, denk aan vervuilde lucht, stralen van de zon, droge lucht door airco,...  Deze hebben een effect op de huidconditie en werken huidveroudering in de hand. De producten die voor deze behandeling gebruikt worden werken ontgiftend, hydraterend, anti-stress en anti-aging, dus de ideale detox voor uw huid.

Met het heerlijke Golden Mask van Lisine op basis van Ambersteen worden al je zintuigen geprikkeld, en door af te sluiten met een ampoule met pure vitamine C bestrijden we de oorzaken van vroegtijdige veroudering door de invloeden van buitenaf. 

Guess My Age

Een stevige verjongingskuur voor je huid, zodat mensen het raden hebben naar je leeftijd, klinkt goed toch?

Dan is deze behandeling voor jou, of je nu een twintiger bent met beginnende veroudering of eender welke leeftijd daarboven, vanaf ongeveer 25 jaar begint onze huid te verouderen. Hoe snel dat gaat zal van je genen afhangen maar zeker ook van de juiste verzorging! Na deze behandeling zal je huid weer helemaal zijn opgefrist. Alle producten die worden gebruikt zullen helpen de veroudering van uw huid tegen te gaan en daarnaast zullen ze ook de collageen-productie bevorderen en afbraak van elasticiteit vertragen.

Sensitive Beauty

Heb je snel last van roodheid, een heel gevoelige huid en/of couperose, dan is de Sensitive Beauty behandeling wat uw huid nodig heeft. De huid met zachtheid behandelen is dan de boodschap en dat is precies wat de aangepaste producten tijdens deze verzorging doen. Ze werken in op de fijne bloedvaatjes (couperose), maar ook ontstekingsremmend en vooral verzachtend en kalmerend op uw huid. 

Mat Beauty

Heb je last van een onzuivere, vette huid dan kan de Mat Beauty behandeling hier wat aan veranderen. Bij deze verzorging worden producten gebruikt die vooral ontstekingsremmend, zuiverend en kalmerend gaan werken. 

Ook door het dragen van een mondmasker hebben we nu vaak last van een onzuivere huid, voornamelijk rond de mond, op de wangen en de kin. Ook hiervoor is de Mat Beauty behandeling aan te raden! Als de rest van uw huid buiten deze 'probleemzones' normaal is, dan worden de producten hierop aangepast.

Hydrate 

Onze huid heeft constant voldoende hydratatie nodig. Sommige huidtypes vragen net iets meer hydratatie en daarvoor is deze behandeling ideaal. Alle producten die tijdens deze verzorging worden gebruikt hebben een sterk hydraterende werking en zullen het vochtevenwicht van uw huid opnieuw herstellen. Deze behandeling is ook geschikt voor de meest gevoelige huid.

Twijfelaarsbehandeling

Kies voor deze behandeling als u de eerste keer een gelaatsverzorging boekt of als u niet weet welke de meest geschikte is voor uw huid.

bottom of page