Een gelaatsverzorging is een heerlijk verwenmoment voor jezelf.

 

Ervaar de unieke behandeling en voel de stress van je afglijden.  Elke behandeling begint met een onstpannend welkomstritueel, uitgevoerd met de huisgeur "Tranquillity".  Het is een unieke beleving voor lichaam en geest. 

De behandelingen staan garant voor doelgerichte, uitzonderlijk directe en langdurige resultaten.  

Hydra+/Detox-behandeling: Onze huid wordt iedere dag blootgesteld aan een stressvolle omgeving (hectische levensstijl, airco/verwarming, blootstellen aan stralen van de zon en computerschermen, ...).  Deze tasten de glans van de huid aan en werken huidveroudering in de hand.  De Hydra+ / Detox-behandeling bevat hoog actieve werkstoffen (waaronder groene thee- ,amber-, en wintergroenextract, vitamine C en hyaluronzuur), die speciaal geselecteerd werden om de huid te ontgiften en de huidbarriére te versterken.  Tevens zal uw huid haar mooie glans en frisheid herwinnen.

Double-Peelbehandeling: Deze dubbele peeling met vitamine C vermindert de eerste tekenen van huidveroudering en vermindert zichtbare fijne lijntjes in je gelaat, de celvernieuwing wordt gestimuleerd en de teint van het gelaat, hals en decolleté wordt verhelderd.

Active-Liftbehandeling: Behandeling die de verouderde huid meer volume geeft.  Gelaat en hals worden hiermee verstevigd en gelift, inclusief innovatieve biphasic peel-off mask en de specifieke [ Sublime Skin Active Lift ] massage.

Deluxe-Liftbehandeling: Behandeling die de huid verstevigt en lift, gecombineerd met de specifieke [ Sublime Skin Active Lift ] massage stimuleert het de celvernieuwing en geeft het de huid volume.  De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C.

Anti-Stressbehandeling: Herstellende en beschermende behandeling die rijk is aan vitamines. De gestreste en vermoeide huid zal zich herstellen en verzachten.  Tijdens de verzorging kun je ook genieten van de exclusieve [ Comfort Touch ] massage.

Diep Reinigende Behandeling: Behandeling om de huid te zuiveren en diep te reinigen, waardoor deze weer fris aanvoelt.

Hydraterende Behandeling: Hydraterende behandeling die je een blijvende jeugdige uitstraling geeft.  Je kan uitdroging van de huid en vroegtijdige huidveroudering tegengaan.

Hydraterende Express Behandeling: Hydraterende behandeling die de huid zijdezacht maakt door ze te reinigen en zacht te peilen maar tevens resulteert ze ook in een optimale hydratatie van de huid door het Hydromemory Gel Mask.

Kalmerende Behandeling: Kalmerende gelaatsbehandeling met een exclusief masker dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert.

 

Diep Reinigende Express Behandeling:  Behandeling voor een jeugdige, onzuivere en vette huid. 

Wimperlifting:  Een nieuwe revolutionaire techniek voor mooie en volle, natuurlijk gekrulde wimpers: pijnloos en ongeveer 6 weken genieten van het resultaat.  De ogen lijken groter en de wimpers voller, mede door de wimperkleuring, bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen.  Zwemmen kan vanaf 24 uur na de behandeling.  Let er op om geen crémes en/of make-up aan te brengen op het gelaat de dag van uw afspraak.