top of page

Een gelaatsverzorging gaat in de eerste plaats om je huid een boost te geven en weer te laten stralen. Maar het moet daarnaast ook een heerlijk ontspannend moment voor jezelf zijn. Droom weg terwijl je huid wordt verzorgd en geniet van jouw welverdiende moment van me-time. Ik geef je ook graag alle tips mee om de beste verzorging op maat van uw huid thuis te kunnen verderzetten met de heerlijke producten van Likami, alleen door het juiste gebruik van de producten thuis zal je het beste resultaat behalen.

Detox & relax (60-75min.)
Intensieve reiniging en dieptereiniging van het gelaat met daarnaast extra aandacht op o.a de bloedcirculatie van uw huid en het afvoeren van afvalstoffen door een ontspannende massage van gelaat, schouders en nek.

Tailored treatment (60-75min.)
Volledige verzorging specifiek aangepast aan uw huid met behulp van de Likami Plus serums, om zo doelgericht uw 'huidprobleem' aan te pakken. Geschikt voor alle huidtypes en iedere leeftijd.

OxyGeneo + Tripollar & Relax (100min.)
Intensieve huidverbetering  met het Geneo+ apparaat gecombineerd met de ontspannende relaxerende gelaatsverzorging met massage van gelaat, schouders en nek. 

bottom of page