top of page

Een gelaatsverzorging gaat in de eerste plaats om je huid een boost te geven en weer te laten stralen. Maar het moet daarnaast ook een heerlijk ontspannend moment voor jezelf zijn. Droom weg terwijl je huid wordt verzorgd en geniet van jouw welverdiende moment van me-time. Ik geef je ook graag alle tips mee om de beste verzorging op maat van uw huid thuis te kunnen verderzetten met de heerlijke producten van Likami, alleen door het juiste gebruik van de producten thuis zal je het beste resultaat behalen.

Detox & relax (60-75min.)
Intensieve reiniging en dieptereiniging van het gelaat met daarnaast extra aandacht op oa de bloedcirculatie van uw huid en afvoering van afvalstoffen door een ontspannende massage van gelaat, schouders en nek.

Tailored treatment (60-75min.)
Volledige verzorging specifiek aangepast aan de noden van uw huid met behulp van de Likami Plus Serums, om zo doelgericht uw 'huidprobleem' aan te pakken. Het kan gaan om droge huid, zeer gevoelige huid of gewoon iets verouderde huid die mag worden opgefrist.

Cryo contour workout (45-50min.)
Kalmerende en verfrissende verzorging van uw gelaat met behulp van de Likami Cryo sticks. De Cryo sticks zijn tools die worden bewaard in de diepvries en waarmee de huid wordt gemasseerd tijdens deze behandeling. Deze verzorging is ideaal voor heel gevoelige huidtypes of acne-gevoelige huidtypes maar kan ook op ieder ander huidtype worden toegepast om de huid een verfrissende boost te geven.

bottom of page